Services

Prilike za zapošljavanje

Bez obzira na radno iskustvo, bez obzira na snove u vezi sa budućom karijerom, sigurni smo da ćete pronaći savršenu poslovnu priliku za Vas u kompaniji Coral Serbia!

Karijera u kompaniji Coral Srbija je više od običnog posla; to je prilika za profesionalni i lični razvoj kroz rad.

Radite sa nama

Coral Srbija, kompanija koja se bavi naftnim i hemijskim proizvodima, je članica Motor Oil Hellas (MOH), lidera u oblasti prerade nafte, koji tržišta na kojima posluje snabdeva širokim asortimanom visokokvalitetnih proizvoda.

Svojim pristupom orijentisanim ka kupcu i poštovanjem ljudi i životne sredine, Coral Srbija učvršćuje svoju poziciju na tržištu Srbije uz istovremeno postavljanje novih ciljeva za dalji razvoj. 
Ukoliko ste visoko obrazovani, iskoristite ovu priliku za razvoj vaše karijere.
Ako ste zainteresovani da radite sa nama, pošaljite nam svoj CV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oblasti poslovanja

Skladištenje i distribucija

Coral Srbija svoje proizvode skladišti u okviru centralnog terminala za skladištenje i distribuciju proizvoda.

Prodaja i marketing

Svaka pojedinačna poslovna aktivnost kompanije Coral Srbija predstavlja i priliku i izazov u komercijalnom sektoru. To znači da ćete biti uključeni u marketing ili prodaju jednog ili više proizvoda iz našeg širokog asortimana, ali ne zaboravljajući ni sve usluge koje pružamo.

Finansijske usluge

Rad u sektoru finansija se odvija u različitim oblicima, od donošenja odluka o važnim akvizicijama i investicijama do obavljanja svakodnevnih poslova i upravljanja. Možete da radite u različtim oblastima, kao što su: finansijska kontrola i analiza, kontrola kredita, upravljanje gotovinom, računovodstvo, evaluacija finansijskih investicija, finansijska struktura, osiguranje, porezi, upravljanje rizicima.

Ljudski resursi

Privlačenje, regrutovanje, motivisanje, nagrađivanje, razvijanje i optimizacija potencijala zaposlenih sa naročitim naglaskom na kreativnost, fleksibilnost i raznolikost. Služba Ljudskih resursa podržava sve aktivnosti kompanije i svojim znanjem doprinosi razvoju i napretku zaposlenih.

IT

IT je ključni stub za rast kompanije. Usvajanjem proverenih metoda upravljanja podacima i tehnologijom, naša kompanija pomaže svojim klijentima da svoju pažnju usmere na svoje glavne poslovne aktivnosti, poboljšavajući tako njihov učinak.

Odnosi sa javnošću

Služba za odnose sa javnošću se bavi pitanjima unutrašnje komunikacije zaposlenih i pruža podršku svim službama i oblastima poslovanja kada je reč o strateškim pitanjima. Ona je takođe odgovorna za saradnju i komunikaciju sa svim relevantnim eksternim telima, vladinim organima i malim i srednjim preduzećima, izdaje saopštenja za medije i prati publicitet kompanije. Uz to, ona upravlja projektima kao deo svog programa korporativne društvene odgovornosti i doprinosa društvu.

Pravna služba

Glavni zadaci pravne službe su: pravni saveti, priprema ili verifikacija ugovora, zastupanje kompanija pred sudovima i priprema sudskih ili vansudskih slučajeva. Pravni tim takođe daje savete i koordinira aktivnosti eksternih advokata ili specijalizovanih advokatskih kancelarija za podršku u određenim slučajevima. Glavne pravne oblasti kojima se bave su: zakon o preduzećima, pitanja vezana za rad i zapošljavanje, zaštita životne sredine, ugovori o pružanju usluga, zakon o zaštiti konkurencije, industrijska i intelektualna svojina, sve vrste ugovornog prava, poslovne akvizicije, pitanja vezana za oporezivanje, urbanistička regulativa, eksproprijacije, kupoprodaja nekretnina, zaštita podataka o ličnosti, elektronska trgovina.

Obuka i razvoj

Naš cilj u kompaniji Coral Srbija je da vam obezbedimo vredno i najsavremenije znanje za vaš profesionalni i lični razvoj. 

Nastojimoda zaposlenima obezbedimo kombinaciju internih i eksternih obuka.

U skladu s tim, te obuke vrše ili eksterni stručnjaci ili specijalizovani timovi kompanije Coral.

Vrsta ovih obuka je vaš izbor, uz konsultacije sa liderom vašeg tima, i dobićete punu podršku naših menadžera za obuku i razvoj koji će vam pomoći da donesete prave odluke vezano za vašu obuku.

Dakle, od samog početka ćete imati mogućnost da, do izvesne mere, sami načinite svoje prve korake u kompaniji Coral Srbija. U nekim sektorima smo razvili vrhunske alate za samostalan razvoj za naše zaposlene, i primenili smo program čiji je glavni cilj razvoj lične i profesionalne karijere, kako bismo zaposlenima pomogli da uspešno obave svoje zadatke i doprinesu uspehu kompanije.

Vezano za nove uloge u prvim fazama vaše karijere, vreme njihovog preuzimanja će zavisiti od tehničkog ili profesionalnog polja vašeg delovanja i od karijere koju želite da napravite. 
U tome će vam pomoći smernice lidera vašeg tima i imaćete priliku da aktivno učestvujete u procesu koji će vam omogućiti da se prijavite za pozicije u svim delovima kompanije.
Coral Srbija usvaja pristup zasnovan na zaslugama i vaši novi zadaci i/ili unapređenja će zavisiti od vašeg učinka i kompetentnosti. Kroz procedure za evaluaciju, moći ćete da procenite napredak koji ste ostvarili u dostizanju ciljeva koje ste postavili, da prepoznate oblasti koje treba da poboljšate i nove izazove sa kojima ćete se susresti.

Proces zapošljavanja

Ciljevi i standardi kvaliteta koje primenjujemo u procesu prijavljivanja.

Visok kvalitet naših zaposlenih u kompaniji Coral Srbija je oduvek bio kamen-temeljac naše strategije, a zapošljavanje diplomaca je ključno u potrazi za novim talentima. Zbog toga Coral Srbija pridaje veliki značaj kvalitetu svog procesa zapošljavanja, koji je osmišljen tako da ispuni sledeće ciljeve:

  • Da vam ponudi najbolju priliku da pokažete kako vaše pojedinačno znanje i veštine mogu da doprinesu kompaniji
  • Da olakša donošenje odluke kako vama, tako i kompaniji Coral Srbija
  • Da garantuje da su procesi izbora kandidata konzistentni, da odgovaraju svrsi i da su pošteni
  • Da vam obezbedi da se osećate ugodno prilikom procesa izbora kandidata
  • Da vam pruže tačnu sliku o kompaniji Coral Srbija
  • Da vam pomognu da razumete prednosti profesionalne karijere u kompaniji Coral Srbija

Kako bismo utvrdili da su procesi izbora kandidata dobri, konzistentni i zasnovani na zaslugama, primenjujemo sledeće standarde kvaliteta:

  • Naši kriterijumi za izbor su zasnovani na informacijama vezanim za obavljanje posla
  • Naši testovi simuliraju zadatke i izazove koji proističu iz analize radnih parametara i profila
  • Kandidate obaveštavamo unapred o našim kriterijumima za izbor i o procesu izbora
  • Procenjivači koji su odgovorni za izbor kandidata, koji sprovode intervjue i vrše evaluaciju su obučeni profesionalci

U redovnim vremenskim intervalima sprovodimo istraživanja radi potvrde da nam naš proces izbora omogućava da, uz zadovoljavajući nivo tačnosti, procenimo budući radni učinak i potencijal svakog kandidata.

 

Pošaljite svoj CV

 

                                                                                                                       Ako želite da pošaljete svoj CV, kliknite na sledeći link:                                                                                              

                                                                                                                                                      Pošaljite svoj CV

                                                                                                                    Hvala vam što se stupili u kontakt sa kompanijom Coral Srbija.

 

}