menu

x

Šta želite da pretražite ?

Nova Shell benzinska pumpa u Srbiji!

Brend Shell je uvek uz Vas za sve Vaše potrebe!

Coral SRB DOO Beograd, vlasnik licence brenda Shell u Srbiji, nastavlja dinamično širenje u regionu otvaranjem četvrte benzinske stanice.

Nova benzinska stanica kompanije nalazi se u ulici Vladike Nikolaja u Valjevu, dok u Srbiji još tri benzinske stanice rade od 2018. godine. Tačnije, jedna na autoputu E-70 kod Adaševaca, druga u ulici Jurija Gagarina 40B na Novom Beogradu, dok se treća benzinska stanica nalazi u Novom Sadu. Na osnovu podataka iz 2019., sva tri prodajna mesta su stabilizirala poslovanje, povećala obim prodaje, istovremeno još uvek ima prostora za povećanje profita, kao i značajnih izgleda za dalji rast prodaje.

U isto vreme, Coral SRB DOO Beograd ima još sedam benzinskih stanica u izgradnji, koje će početi sa radom 2020. godine, što će kompaniji obezbediti značajan podsticaj na srpskom tržištu.

Već od prve faze razvoja benzinskih stanica, potrošači imaju na raspolaganju premium goriva iz porodice V-Power, Shell V-Power 98-oktanski benzin (BMB 98) i Shell V-Power dizel. Pored toga, u toku ove godine počinje se sa upotrebom Euroshell kartice za međunarodne i domaće kupce, kao i Taxi kartice, program namenjen profesionalnom taksisti, putem kojeg može ostvariti popust prilikom gotovo svake kupovine premium V-Power goriva.

Erik Mano, Country Manager kompanije Coral Srbija, izjavio je: „Naše benzinske  stanice dizajnirane su prema najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, uvek sa ciljem da pruže sveobuhvatna rešenja za vozače, poštovanje prema potrošačima i društvenoj odgovornosti. Kontinuirana inovacija u kombinaciji sa dinamikom brenda Shell jedinstvena je kombinacija za naš rast. Cilj kompanije je da nastavi  širenje novih benzinskih stanica na centralnim lokacijama sa kojih može brzo i efikasno usluživati kupce širom zemlje.“

Posetite i Vi jednu od četiri benzinske stanice Shell u Srbiji već danas i iskusite vrhunsku tehnologiju goriva, kao i uslugu visokog kvaliteta koju brend Shell može da ponudi.